Hirvirata

Hirvirata, varatut ampumaratavuorot


 


Ampumaradan säännöistä:

Radan käyttö on tarkoitettu Liperin riistanhoitoyhdistyksen jäsenille, ovat käyneet hirviradan käyttökoulutuksen. Yleisillä vuoroilla on myös muiden kuin Liperin rhy:n jäsenten mahdollista tulla harjoittelemaan.

Yleisistä harjoitusvuoroista, joita järjestää Liperin metsästysseura, maksu on 4 euroa kerta kaikilta osallistujilta.

Avaimet saa Liperin ST-1 asemalta esittämällä maksetun metsästyskortin, jossa näkyy yhdistyksen numero 407.

Jos joku muu, kuin Liperin rhy:n jäsen haluaa ampumaan radalle, on paikalla oltava ammuttaja. Näistä vuoroista sovitaan toiminnanohjaajan kanssa ja vuorot ovat maksullisia.  

Omissa harjoituksissa on käytettävä omia tauluja ja paikkoja. Radalla on valmiina kehikossa taulu, johon käytetään rosteripaikkoja. Paikkoja ja harjoitustauluja on maksua vastaan hirviradan kopissa. Taulut ja paikat on maksettava, ne eivät ole ilmaisia.

Jos kuitenkin haluaa harjoitella virallisiin ampumakoetauluihin on niissä käytettävä niihin kuuluvia tauluja ja paikkoja.Taulut on vaihdettava ammunnan jälkeen yleiseen harjoitustauluun.  

Virallisiin ampumakoetauluihin ei saa kohdistaa asetta, eikä liimailla mitään ylimääräisiä merkkejä tai teippejä. Näistä kaikista otetaan heti yhteys ampujaan, ja paikat on korjattava tai korvattava. Taulun hinta 20 euroa.

Kehikoiden rikkoontumisesta tai muusta vikatilanteista on heti otettava yhteys Pekka Kuittiseen 0500 973 542 tai toiminnanohjaaja Kirsi Savolaiseen 0400 399 391.  

Hirviradalla ei saa ampua haulikolla. Kaikesta ylimääräisestä ja radalle kuulumattomasta toiminnasta ilmoitetaan poliisille. Hirvirata on nyt todella hienossa kunnossa, pidetään se sellaisena!  


liperinrhy.fi, liperi(ät)rhy.riista.fi , p. 044 356 9149


Seurat varaavat toiminnanohjaajalta vuorot omien kisojensa järjestämiseen. Varausluettelo on saatavissa toiminnanohjaajalta.